Θρήνος ξανά στην άσφαλτο: δυο παλικάρια νεκρά στην Ανάβυσσο

Ένας ακόμη τραυματίας- Ο ένας νεκρός ήταν ποδοσφαιριστής

Θρήνος ξανά στην άσφαλτο: δυο παλικάρια νεκρά στην Ανάβυσσο

​Μια ανείπωτη τραγωδία έγινε στις 9:10 το πρωί στην περιοχή της Αναβύσσου.

Σε ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρία νέα παιδιά, από τα οποία τα δυο ήταν ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Ρόδου «Φοίβος Κρεμαστής».

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο Γιάννης Τζιβιλόγλου 29 ετών και ο ποδοσφαιριστής Ευτύχης 28 ετών. Στο πίσω κάθισμα καθόταν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δελαπόρτας.

thumb_640.jpg

Στη παραπάνω φωτογραφία είναι ο αδικοχαμένος 20χρονος Φίλιππος Δελαπόρτας.

tziviloglou.jpg
Στη παραπάνω φωτογραφία είναι ο 28χρονος Ευτύχης, ο μόνος επιζών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το όχημα που οδηγούσε ο αδελφός του ποδοσφαιριστή κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο και άρχισαν να κάνουν ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο με αποτέλεσμα να καταλήξουν με δυνατή ταχύτητα σε μια κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον νεαρό που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σοκαρισμένος ο ποδοσφαιριστής που ήταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασαν οι άνδρες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρ��ύς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος των δυο παιδιών και ο τρίτος είναι τραυματισμένος.

Ολόκληρη η κοινωνία της Ρόδου θρηνεί τον άδικο χαμό δύο ακόμα νέων παιδιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ πρότεινε την αναβολή του αυριανού παιχνιδιού, κάτι που ο «Φοίβος» δεν δέχτηκε αφού αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά.

Από το πρωί έχει βυθιστεί στο πένθος η Κρεμαστή, η ποδοσφαιρική ομάδα του Φοίβου και η αποστολή της που είχε αναχωρήσει σήμερα το πρωί με την πρώτη πτήση από τη Ρόδο, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ικαρία με τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή του Φοίβου θα μετέβαινε στην Ικαρία αεροπορικώς μέσω Αθηνών. Ο Φ. Δελαπόρτας μαζί με δύο φίλους του Γιάννη και Ευτύχη Τσιβίλογλου, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο με αυτοκίνητο προκειμένου να επισκεφθούν την μητέρα των δύο αδελφών.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή του ''Φοίβου'' μετείχε ο πρόεδρος του Φοίβου Βασίλης Δελαπόρτας, υπάλληλος του ΙΚΑ Ρόδου και πατέρας του νεκρού ποδοσφαιριστή, Φίλιππου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top