Το νέο Site σύγκρισης τιμών προϊόντων supermarket από τον Χρυσό Οδηγό

Εδώ βρίσκεις τις καλύτερες τιμές

Οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν συνεχώς στη σημερινή εποχή, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Απαιτείται πλέον από τον καταναλωτή έρευνα αγοράς και αρκετός χρόνος για την αναζήτηση των πιο οικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Η έρευνα αυτή επεκτείνεται και στα αγαθά που αφορούν την καθημερινότητά μας, όπως τα ψώνια του supermarket.

Ο Χρυσός Οδηγός, σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα για τις καθημερινές και απαραίτητες αγορές του στο supermarket, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συγκρίνετε τιμές προϊόντων.

To νέο site σύγκρισης τιμών προϊόντων του Χρυσού Οδηγού, http://supermarkets.xo.gr/ σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις τιμές των προϊόντων των supermarket και να βρίσκετε τα υποκαταστήματα των αλυσίδων τους σε όλη την Ελλάδα με τις χαμηλό��ερες τιμές.

Ο ενδιαφερόμενος καταναλωτής εύκολα και απλά βλέπει, βάζει στο καλάθι του τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και συγκρίνει τις τιμές στα supermarket της περιοχής του, αναζητώντας βάσει κατηγορίας, προϊόντος, ονομασίας ή και με βάσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Τα στοιχεία (π.χ. όνομα προϊόντος, τιμή ανά υποκατάστημα κ.α.) αντλούνται σε καθημερινή βάση από το Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Τα καθημερινά μας ψώνια στο supermarket γίνονται πλέον εύκολα, απλά και οικονομικά με την νέα υπηρεσία σύγκρισης τιμών των προϊόντων από τον Χρυσό Οδηγό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top