Με… βροχές και καταιγίδες μπήκε η εβδομάδα. "Βουτιά" θα κάνει ο υδράργυρος

ΔΕΙΤΕ πότε φτιάχνει ο καιρός

Με… βροχές και καταιγίδες μπήκε η εβδομάδα. "Βουτιά" θα κάνει ο υδράργυρος

Με… άστατο καιρό ξεκίνησε η εβδομάδα αλλά ευτυχώς δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά θα βελτιωθεί.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, χαρακτηριστικά του καιρού της Δευτέρας θα είναι οι αυξημένοι ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, οι αυξημένες νεφώσεις, καθώς και οι βροχές και οι καταιγίδες στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου, όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 17 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά, με ένταση από 6 έως 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ, από το βράδυ όμως θα εξασθενίσουν. Στο βόρειο και το κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί, 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά, με ένταση από 7 έως 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες 9 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top