Νεκρός ο αγνοούμενος στην Ιεράπετρα

Τραγωδία στη θάλασσα

Νεκρός ο αγνοούμενος στην Ιερ��πετρα

Ο ένας εκ των τεσσάρων ανθρώπων –το σκάφος των οποίων αναποδογύρισε το μεσημέρι της Κυριακής λόγω των θυελλωδών ανέμων- φαίνεται πως είναι νεκρός, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η παρέα των τεσσάρων ατόμων ηλικίας, 46, 41, 35, και 53 χρόνων ήθελε να περάσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο λιμάνι της νήσου Χρυσή. Δεν υπολόγιζαν όμως την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα, τα θυελλώδη κύματα να παρασύρουν και στη συνέχεια να αναποδογυρίσουν το φουσκωτό, με την παρέα να πέφτει στη θάλασσα.

Ο 35χρονος βρήκε το κουράγιο να βγει στη στεριά, να εξοπλιστεί με σωσίβιο και στη συνέχεια να ριχτεί ξανά στα κύματα για να σώσει τους υπόλοιπους τρεις.

Οι τρεις διασωθέντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στη πάνω παραλία της Ιεράπετρας επικράτησε πανικός από τις λιμενικές δυνάμεις αλλά και τους πολίτες που με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν τις εξελίξεις. Την επιχείρηση ενίσχυσε και μονάδα της ΕΜΑΚ.

Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τον 46χρονο ανάσκελα και αναίσθητο μετά από πολλές ώρες έρευνας. Το Λιμενικό περίμενε να κοπάσει ο άγριος καιρός επειδή δεν μπορούσε να ανασύρει τον άτυχο άνδρα του οποίου η Κυριακάτικη βόλτα μετατράπηκε σε τραγωδία. Το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε 30 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top