Βρέθηκε στη Μάνδρα το λευκό βανάκι των δραπετών-δολοφόνων της Κορίνθου

Εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές για γενετικό υλικό ή άλλα στοιχεία

Βρέθηκε στη Μάνδρα το λευκό βανάκι των δραπετών-δολοφόνων της Κορίνθου

Στη Μάνδρα Αττικής βρέθηκε το λευκό βανάκι με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 που οι ληστές-δολοφόνοι της Κορίνθου φέρονται να είχαν κλέψει την περασμένη Κυριακή από γραφείο τελετών στο χωριό Άσσος Κορινθίας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος είδε το βανάκι παρκαρισμένο απέναντι από καφετέρια. Άμεσα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σημείο και απέκλεισαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Οι αρχές κάνουν κυριολεκτικό «φύλλο και φτερό» το βανάκι στην προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού ή άλλων στοιχείων, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στη νεκροφόρα που είχε κλαπεί από το ίδιο γραφείο τελετών (λίγο έξω από τη Μάνδρα) πριν κλαπεί και το βανάκι, δεν είχε βρεθεί τελικά γενετικό υλικό που να παραπέμπει στους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι σκότωσαν την άτυχη 25χρονη Κατερίνα στην Κόρινθο σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία. Ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από πιθανό να είχαν γίνει οι κλοπές από τους ΑΛβανούς δραπέτες Κόλα και Λίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top