Φεύγει με τις ευχές όλων μας: Στο Ανόβερο ο 15χρονος μαθητής με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο

Φεύγει με τις ευχές όλων μας: Στο Ανόβερο ο 15χρονος μαθητής με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
Με τις ευχές όλης της Ελλάδας και με την προσμονή για ευχάριστα νέα σύντομα φεύγει για το Ανόβερο ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα,η περιπέτεια του οποίου έχει συγκινήσει τους πάντες: από τον πρωθυπουργό μέχρι και την ομογένεια.

Ο νεαρός μαθητής θα μεταφερθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τη γενναία μάχη που ετοιμάζεται να δώσει, ενώ στο Ανόβερο τον περιμένουν γιατροί μετά από κινητοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια από τις λίγες αλλά πολύ έντονες στιγμές που κυβέρνηση και αντιπολίτευση σ��μπλέουν στο απόλυτο.

Τα έξοδα για τον 15χρονο συγκεντρώθηκαν από απλούς πολίτες που απέδειξαν ότι η κρίση δεν θα λυγίσει την Ελλάδα γιατί είναι μόνο οικονομική και όχι ανθρώπινη, και από επιχειρηματίες απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε ο ΕΟΠΥΥ και παρακάμφθηκαν οι ατέρμονες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τη μεγαλύτερη, ωστόσο, συγκίνηση προκάλεσε η χειρονομία των μαθητών του λυκείου Δεμενίκων στην Πάτρα, που πρόσφεραν τα χρήματα της εκδρομής στο μικρό συμπατριώτη τους που πρέπει να χειρουργηθεί.

Ο μαθητής θα μεταφερθεί σε ειδική και εξειδικευμένη μονάδα νοσηλείας στο International Neuroscience Institute στο Αννόβερο της Γερμανίας, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Πάσχει από σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου, πάθηση η οποία δεν μπορεί, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, να αντιμετωπιστεί σε ελληνικό νοσοκομείο.

Οι ευχές όλων είναι μαζί του, να βγει νικητής.
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top