Λαθραία τσιγάρα, κλεμμένο χαλκό και... απορρυπαντικά "ψάρεψε" το ΣΔΟΕ

Μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα το ΣΔΟΕ σε ολόκληρη τη χώρα και έπιασε μεγάλες ποσότητες από λαθραία τσιγάρα και απορρυπαντικά μέχρι τόνους κλεμμένου χαλκού.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκε λαθραίο φορτίο 320.000 πακέτων. Οι διαφυγόντες δασμοί από τα λαθραία τσιγάρα, που είχαν δηλωθεί ως ηλεκτρικές σκούπες από Σιγκαπούρη, ανέρχονται, σύμφωνα με το Σώμα, στο ποσό των 1.072.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σε κοινή επιχείρηση του ΣΔΟΕ Π.Δ. Αττικής και Ασφάλειας Αττικής στον Ασπρόπυργο, αποκαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν 4.961 χαρτοκιβώτια απορρυπαντικά, αξίας 100.000 ευρώ, που είχαν κλαπεί από αποθήκη μεγάλης αποθηκευτικής επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη. Το φορτίο, με πλαστά παραστατικά, ήταν έτοιμο να προωθηθεί στην Αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τέλος, σε κοινή επιχείρηση του ΣΔΟΕ Δυτ. Ελλάδος και της ΕΛΑΣ στις 28/03/2013, για εντοπισμό κλεμμένων ποσοτήτων χαλκού, εντοπίστηκε παράνομη διακίνηση πέντε τόνων χαλκού, στην περιοχή Γλαύκου Πατρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top