«Athens White Minds»: Ένα ταξίδι στην γνώση, το marketing, τα media!

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία-Ένα σημαντικό σεμινάριο με σπουδαίους ομιλητές

To «Athens White Minds» είναι ένα ταξίδι στη γνώση, στο marketing, στα media, στην επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία!

1.200 συμμετοχές φοιτητών μέχρι σήμερα (1.700 είναι ο εκτιμώμενος αριθμός, που θα φτάσουν οι συμμετοχές), 5 ώρες γεμάτες έμπνευση, 3 πόλεις σε live σύνδεση (Αθήνα – Νέα Υόρκη – Σικάγο) 1 μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ξεκινά!

Το Σάββατο, 06/04/213 στον πολυχώρο Μαρασούλη, Ιερά οδός 7-11, Αθήνα στην αίθουσα Άκρο, από της 12.00 έως της 17:00 θα λάβει χώρα το 1ο Δωρεάν ΅White Mind” Educational Experiential Event σηματοδοτώντας ότι κάτι νέο ξεκινά στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκπαιδευτικές διοργανώσεις το «White Minds» σχεδιάστηκε για να διατηρήσει το υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και βιωματικής εμπειρίας, χωρίς όμως να υπάρχει χρέωση για το κοινό.

Ο σχεδιασμός της δωρεάν πρόσβασης, βασίζεται στην πεποίθηση της White Space, (που είναι η δημιουργός και διοργανώτρια εταιρία των “White Minds”), ότι η γνώση δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα για τον καθένα και ότι η δημιουργικότητα μπορεί να βρίσκεται στον καθένα που θα του δοθεί το ερέθισμα ή η ευκαιρία για να την εκφράσει και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να την ¨αγοράσουν῾῾.

Για τη διασφάλιση όμως της ποιότητας του κοινού η πρόσβαση γίνεται μόνο με εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί σε προγενέστερο στάδιο.

Στο 1ο White Minds έχουν εγγραφεί πάνω από 1.200 νέοι και νέες 19 έως 30 ετών μέχρι σήμερα φοιτητές, τo 90% αυτών φοιτούν σε δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ η πρόβλεψη είναι οτι ο αριθμός των συμμετοχών θα ξεπεράσει τα 1.500 άτομα.

Ελάχιστες εναπομείναντες προσκλήσεις για την εκδήλωση μπορούν να λαμβάνουν φοιτητές επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρία στα 210 6717115, 210 6711561και online μέσω facebook στο facebook.com/whitespacegr.

Η διαφορετική αυτή εκπαιδευτική εμπειρία που έχει σαν βασικό της στόχο και σκοπό τη μετάδοση γνώσεων και τη συζήτηση πάνω σε καινοτόμες, επιτυχημένες αλλά και νέες ιδέες, από αναγνωρισμένες προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.

Μάλιστα όλοι οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι Έλληνες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας έτσι το μήνυμα στους νέους οτι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης.

Σκοπός κάθε ᾽White Mind” είναι να εμπνεύσει τους νέους και νέες να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την καινοτομία των ιδεών τους και να τολμήσουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Για το 1ο White Minds Educational Experience επιλέχτηκε ένας ξεχωριστός χώρος, το νεόκτιστο Μέγαρο Μαρασούλη στο κέντρο της Αθήνας και πέραν της διαδραστικής διαμόρφωσης του χώρου, θα πραγματοποιηθούν συνδέσεις μέσω νέων διαδικτυακών τεχνολογιών με Νέα Υόρκη και Σικάγο προκείμενου να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο πάνελ.

Το πάνελ του 1ου White Minds Educational Experience απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν θα ��νθουσιάσουν το κοινό αλλά και θα δημιουργήσουν συνθήκες έμπνευσης νέων καινοτόμων ιδεών.
DIPTIXO-A-opsi-40x29cm.jpg

DIPTIXO-B-opsi-40x29cm.jpg

Ομιλητές

Αλέξανδρος Ντάβος - Διευθυντής Retail Marketing, Διευθυντής Αγορών, Εφοδιασμού & Διακίνησης Εμπορευμάτων Σταθερής & Κινητής ΟΤΕ:

Το Internet στο Retail – Η νέα εμπειρία στα καταστήματα-Πως το Internet θα αλλάξει την αγοραστική εμπειρία. Interactive οθόνες, ipads και μια σειρά καινοτομιών θα κάνουν τον επισκέπτη ενός καταστήματος να ζε�� μια μοναδική εμπειρία. Μια νέα αγορά ανοίγει, πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε.

Σταύρος Σταύρου - Fashion TV and Fashion Vodka, Fashion TV YouTube Channel Success Story: Πώς το YouTube Channel του Fashion TV σάρωσε σε views και έγινε ένα από τα 10 μεγαλύτερα κανάλια του Youtube παγκοσμίως και μια απο τις σημαντικότερες πηγές εσόδων για το κανάλι. Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία, live από την Νέα Υόρκη.

Μάριος Παππάς – Owner Ellas TV Inc (USA) IPTV – Apple TV exclusive licensee for Greek Ethnicity IPTV και Apple TV: η εξέλιξη της τηλεόρασης είναι εδώ. Ο Μάριος Παππάς δημιουργός και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης πλατφόρμας IPTV για την Ελληνική ομογένεια εξηγεί Live από το Chicago τι πρόκειται να δούμε και ποιες είναι οι νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Πέτρος Χατζόπουλος-Managing Partner Conservatory at Rye: To Ελληνικό Δορυφορικό Δίκτυο Καναλιών. Ένα αναξιοποίητο δίκτυο. Ο Πέτρος Χατζόπουλος Managing Partner του μεγαλύτερου Ελληνικού δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου εκτός Ελλάδας, εξηγεί πώς οι Έλληνες μένουν σε επαφή με την Ελλάδα και πώς θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε ένα τέτοιο δίκτυο. Ποιες οι προοπτικές για τα νέα ταλέντα.

Μαρία Γιαχνάκη- Owner Sceptic Productions: Ντοκιμαντέρ, ένα εξαγώγιμο προιόν. Η ιδιοκτήτρια της Sceptic Productions και διεθνούς φήμης πολεμική ανταποκρίτρια, εξηγεί γιατί το ντοκιμαντέρ μπορεί να είναι εξαγώγιμο προϊόν για την Ελλάδα και ποιες οι νέες προοπτικές για αυτούς που τους ενθουσιάζει η δράση.

Γιώργος Βασιλείου- Managing partner White Space: The application economy. Η οικονομία των εφαρμογών (the application economy) είναι μια νέα διεθνής πραγματικότητα. Ο managing partner της White Space εξηγεί πώς τα applications είναι ένα νέο White Space στην παγκόσμια αγορά που πρέπει να αξιοποιήσετε. Πώς λειτουργεί, ποια είναι τα προϊόντα και γιατί δεν αφορά μόνο τους προγραμματιστές. Case studies και γιατί τα ibooks είναι το νέο hot big thing worldwide. Certified developer της Apple, δημιουργός μερικών από τα πιο γνωστά applications, με απλή γλώσσα μας οδηγεί στο αύριο.

Χρήστος Κούκιος – Velti’s HR Director: What Hot Companies Want. Με απλή και κατανοητή γλώσσα ο Χρήστος Κούκιος μας μιλά για το σήμερα και το αύριο στο χώρο εργασίας. Θα παρουσιάσει μια μοναδική έρευνα της Ε.Ε για τα επαγγέλματα του αύριο, αλλά και τι προβλέπει η Velti (η Ελληνική εταιρία που είναι εισηγμένη στο NASDAQ ) για τα πιο hot επαγγέλματα. Τι ζητάν οι εταιρίες απο τους υποψηφίους και πως ο νέος μπορεί να κατακτήσει τη θέση εργασίας πο�� επιθυμεί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top