Το Πάσχα έρχεται και η Αστυνομία έπιασε ζωοκλέφτες στην Κρήτη!

Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες

Το Πάσχα έρχεται  και η  Αστυνομία έπιασε ζωοκλέφτες στην Κρήτη!

Στην εξιχνίαση μιας σειράς ζωοκλοπών που είχαν γίνει στην περιοχή του Αμπελοκάμπου, έφτασαν οι Αρχές στην Αμαλιάδα. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο δράστες έναν 45χρονο και έναν 26χρονο με την κατηγορία της ζωοκλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Τις προηγούμενες μέρες οι φερόμενοι δράστες είχαν αδειάσει στάβλους της περιοχής και φάνηκαν καλά οργανωμένοι αφού κατείχαν και ασύρματο όπου άκουγαν την Αστυνομία και συντόνιζαν καλύτερα τις δικές τους κινήσεις.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους ξεκινώντας την έρευνα για την τελευταία ζωοκλοπή που έγινε στην περιοχή του Αμπελοκάμπου με 23 αρνιά.

Οι προσαγωγές που έκαναν οι Αρχές έφεραν αποτέλεσμα αφού «έπεσαν πάνω» στον 26χρονο που παραδέχθηκε στην προανάκριση τις ζωοκλοπές και υπέδειξε που φύλαγαν τα ζώα πριν την σφαγή. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν και 19 από τα 23 αρνιά, δεμένα να μην φύγουν. Τα υπόλοιπα τα είχαν σφάξει.

Ο δεύτερος δράστης μετέβη μόνος του στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, αφού είχε πληροφορηθεί πως τον ψάχνουν. Στο φορτηγάκι του οι αστυνομικοί βρήκαν τον ασύρματο συντονισμένο στη συχνότητα της Αστυνομίας και ακόμα έναν κόφτη και έναν φακό. Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε να κατέχει και το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στο στάβλο του 45χρονου όπου εκεί βρέθηκαν ακόμα εννιά αρνιά και αυτά κλεμμένα από την περιοχή του Αμπελόκαμπου τα οποία και αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτριά τους. Οι δύο άνδρες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top