Χαμός με την κόρη του Κ. Στεφανόπουλου: ζήτησε να της μειώσουν το ενοίκιο

Από 900 στα 500 ευρώ-Την άγγιξε η κρίση

Χαμός με την κόρη του Κ. Στεφανόπουλου: ζήτησε να της μειώσουν το ενοίκιο

Σάλο έχει προκαλέσει το αίτημα της κόρης του πρώην προέδου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, Ειρήνης, που ζήτησε από τον Δήμο Χίου να της μειώσει το ενοίκιο της επαγγελματικής της στέγης στην οδό Βαλαωρίτου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να της μειώσουν το ενοίκιο από 900 στα 500 ευρώ!!!

Το ακίνητο το νοίκιαζε από τον δήμο Χίου και το αίτημα της μείωσης δεν έγινε δεκτό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.

Μάλιστα, η κ. Στεφανόπουλου πριν από έναν χρόνο είχε ζητήσει ξανά μείωση από το Δήμο.

Έτσι αρχικά το μίσθωμα είχε μειωθεί από τα 1.200 ευρώ στα 900, δηλαδή πάνω από το 20% που θέτει ως όριο ο νόμος.

Αυτή η παραχώρηση από το Δήμο Χίου φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή, αφού με νεότερο έγγραφό της η ίδια ζητάει να μειωθεί επιπλέον το ενοίκιο στα 500 ευρώ, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια.

«Το σκεπτικό του αιτήματος είναι ότι επειδή λήγει το συμβόλαιο τα τελευταία ενοίκια είθισται να είναι μειωμένα», ανέφερε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., Β. Μυριαγκός, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μελών του Συμβουλίου.

Πρώτη από όλους η Κλ. Κωστάλα εκ μέρους της Λ.Α.Σ. χαρακτήρισε παράλογο το αίτημα της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ήδη ο Δήμος έκανε μεγάλη υποχώρηση μειώνοντ��ς το αρχικό μίσθωμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Δ. Τζιώτη: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η οικογένειά του είναι οι πρώτοι που πρέπει να δείχνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα και να βοηθούν το Δημόσιο», ανέφερε.

Τελικά, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας από την Ειρήνη Στεφανοπούλου να καταβάλει το ενοίκιο έτσι όπως προβλέπει το συμφωνητικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top