Το κρουαζιερόπλοιο του Μίκυ και της Μίνι έρχεται στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες- Θα φιλοξενήσει 3.500 επιβάτες

Στο Ιόνιο θα βρεθεί τον Ιούνιο το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic που θα φιλοξενήσει 3.500 τυχερούς επιβάτες.

Disney_Magic_Exterior_01.jpg
Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε τις κρουαζιέρες στις αρχές του 2011,έχει μήκος 340 μέτρα, 1.250 καμπίνες και δυνατότητα μεταφοράς 3.650 ατόμων.

Disney-Cruise-Front.jpg
Το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικανικής Disney Cruise Line, θυγατρική της The Walt Disney Company, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα και συμπίπτει χρονικά με τις προσπάθειες πο�� γίνονται για αύξηση του αριθμού επιβατών κρουαζιέρας, αλλά και την ανάγκη τόνωσης της τουριστικής κίνησης και ενίσχυσης των εσόδων.

Disney_Magic_07.jpg
Οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιουνίου.

slideshow_404590_BEsavvy0419A_JPG_783798.jpg
Υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα 12 διανυκτερεύσεων στα οποία περιλαμβάνεται η Ελλάδα: στο πρώτο πακέτο θα γίνεται στάση στο λιμάνι του Πειραιά και στη Μύκονο, στο δεύτερο το πλοίο θα προσεγγίζει την Κέρκυρα, ενώ στο τρίτο πακέτο οι επιβάτες του Disney Magic θα περνούν από Πειραιά, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Ρόδο.

Disney-Wonder-Mickey-Pool.jpg

Υπάρχει επίσης και πακέτο κρουαζιέρας εννιά διανυκτερεύσεων, όπου το πλοίο θα κάνει στάση σε Κατάκολο, Πειραιά, Ρόδο και Μύκονο.

disneymagic_682_612156a.jpg
Το ταξίδι στη Μεσόγειο περιλαμβάνει ακόμη τη Βαρκελώνη, τη Βενετία, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τις Κάννες, το Ντουμπρόβνικ, τη Βαλέτα, αλλά και το Κουσάντασι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top