Αμαλιάδα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού... γάτας από την Πυροσβεστική!

Οι ένοικοι πολυκατοικίας την κάλεσαν

Αμαλιάδα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού... γάτας από την Πυροσβεστική!

Συγκινητική ήταν η κίνηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, που αργά το απόγευμα της Κυριακής δεν δίστασε να στήσει επιχείρηση για να διασωθεί ένα γατάκι που είχε εγκλωβιστεί σε φωταγωγό πολυκατοικίας!

Οικογένεια που διαμένει σε πολυκατοικία στην Αμαλιάδα, άκουσε το ασθενικό νιαούρισμα μιας γάτας, το οποίο ήταν συνεχές και παραπονιάρικο.

Πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι στον φωταγωγό είχε εγκλωβιστεί ένα γατάκι, ωστόσο δεν υπήρχε δυνατότητα να το προσεγγίσουν και η επόμενη κίνηση ήταν να καλέσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Η ανταπόκριση πραγματικά ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσε ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι έστησαν επιχείρηση για να προσεγγίσουν και να διασώσουν το γατάκι.

Χρησιμοποιώντας σκάλα από παρακείμενη ιδιοκτησία, προσέγγισαν τον φωταγωγό και απεγκλώβισαν το μικρό γατάκι, που δεν είχε διέξοδο, το οποίο ομολογουμένως ήταν πολύ φοβισμένο.

Στη συνέχεια το παρέλαβαν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας και φρόντισαν να το ταΐσουν και να του προσφέρουν «στέγη», προκειμένου να αποφευχθεί ανάλογο... παραστράτημα σε άλλο επικίνδυνο σημείο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top