Ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα για τους δολοφόνους της 25χρονης

Σφίγγει ο κλοιός για τους αδίστακτους κακοποιούς-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα για τους δολοφόνους της 25χρονης

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να συλλάβει τους αδίστακτους κακοποιούς-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια που έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή της 25χρονη Κατερίνα.

Οι αρχές έχουν στήσει μπλόκα σε Εθνική οδό αλλά και επαρχιακούς δρόμους και αναζητούν ένα λευκό βαν μάρκας Volkswagen με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760. Σύμφωνα, μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, το βαν εθεάθη χθες στην Κηφισιά ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Το συγκεκριμένο όχημα εκλάπη από το χωριό Άσσος μεταξύ 10 το βράδυ της Κυριακής και 5 το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανόν να έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη αιματηρή συμπλοκή έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή δύο Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, του Μάριο Κόλα και του Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα. Ο πρώτος ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που άφησε σε ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα στη Μάνδρα, ενώ ο δεύτερος από δακτυλικό αποτύπωμα στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του τζιπ, που έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας κατά τη διαφυγή τους και το οποίο βρέθηκε εγκατειλημμένο στον Σολωμό Κορινθίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top