Υπόθεση μαγκάλι: Μετά από 30 μέρες βγήκε από την Εντατική και ο 22χρονος φοιτητής

Δεν έχουν στερέψει τα δάκρυα για τα δύο παλικάρια που έφυγαν από τη ζωή

Υπόθεση μαγκάλι: Μετά από 30 μέρες βγήκε από την Εντατική και ο 22χρονος φοιτητής

Πρώτη ανάρτηση: 01/04/2013 16:36

Ένας μήνας έχει περάσει από την ανείπωτη τραγωδία με το αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα, το οποίο κόστισε τη ζωή σε δύο κολλητούς φίλους και έστειλε στο νοσοκομείο τους άλλους τρεις.

Για 30 μέρες ο 22χρονος φοιτητής από την Αθήνα έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τις αναθυμιάσεις που εισέπνευσε. Ο 22χρονος ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους δύο που είχαν νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ο χρόνος νοσηλείας του ήταν μεγαλύτερος.

Τελικά τα κατάφερε και πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

«Σήμερα εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας ο ασθενής Κλήμης Ελευθέριος 23 χρονών που εισήχθη στις 28.02.2013 λόγω κώματος μετά από δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του άνθρακα (CO). Ο ασθενής κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ έχει φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια. Η κατάστασή του βαίνει νευρολογικά βελτιούμενη, χρήζει όμως περαιτέρω νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο», επισημα��νεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ, τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει για τα δύο παλικάρια που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, για τον Σάββα Παπαδόπουλο και τον Νίκο Πολυχρόνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top