Ανοιξιάτικο με... συννεφιά το weekend!

Μάθε αναλυτικά τον καιρό στην περιοχή σου

Ανοιξιάτικο με... συννεφιά το weekend!

​Πρώτη δημοσίευση:30/03/13, 01:05

Με δυνατούς ανέμους και συννεφιά θα περάσουμε το Σαββατ��κύριακο!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το Σάββατο ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως μέχρι και 8 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη, ενώ άνοδο αναμένεται να σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή θα έχουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά, ανέμους από νότιες διευθύνσεις 4 - 6 μποφόρ και θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά.

Αναλυτικά, το Σάββατο:


Στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Παροδικές νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα λίγων βροχών τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα ορεινά τμήματα της Βόρεια και Βορειοδυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο νότιοι μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε ισχυρούς, και στο υπόλοιπο Αιγαίο νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή ενίσχυση στο Κρητικό σε σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, περισσότεροι ενισχυμένοι στα νότια πελάγη όπου οι εντάσεις τους θα φτάσουν τα 7 και πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Σάββατο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top