Ότι να ναι ο καιρός! Ήλιος, βροχή και σκόνη συνθέτουν το σημερινό σκηνικό!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Ότι να ναι ο καιρός! Ήλιος, βροχή και σκόνη συνθέτουν το σημερινό σκηνικό!

​Τοπικές βροχές στα βόρεια και δυτικά, νοτιοανατολικούς ανέμους μέχρι 7 μποφόρ στο νότιο Ιόνιο, άνοδο της θερμοκρασίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ευνοείται επίσης η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Αττική

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις τοπι��ά αυξημένες με βροχές κυρίως στα βόρεια και βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. . Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Στα νότια μεταβλητοί ασθενείς. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top