Αμαλιάδα: Συνέλαβαν ''τέρας'' γιατί πέταξε το σκύλο από το μπαλκόνι!

Οι γείτονες τον κατήγγειλαν

Αμαλιάδα: Συνέλαβαν

​Στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμαλιάδας κατέληξαν το απόγευμα της Τετάρτης ο πατέρας μιας φοιτήτριας και φιλόζωοι που τον κατήγγειλαν για κακοποίηση ζώου και πιο συγκεκριμένα ενός σκύλου…

Το «σενάριο» της ιστορίας ξεκίνησε να γράφεται όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ζωόφιλοι γείτονες παρατήρησαν ότι η φοιτήτρια είχε αφήσει παραμελημένο τον σκύλο στο μπαλκόνι του σπιτιού που διέμενε στην Αμαλιάδα.

Μάλιστα της έκαναν τις σχετικές συστάσεις ώστε να φροντίσει το ζώο σύμφωνα με τους ενδεδειγμένους κανόνες υγιεινής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης όμως κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ιστορία με τον παραμελημένο σκύλο θα είχε αίσιο τέλος ο πατέρας της φοιτήτριας εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού κρατώντας τον σκύλο αγκαλιά.

Όχι όμως για να του δείξει την αγάπη του και τα φιλοζωικά του αισθήματα αλλά… για να τον πετάξει στο κενό! Κάτι που έγινε αντιληπτό από φιλόζωους γείτονες που αυτή τη φορά για να προστατέψουν το ζώο κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας.

Λίγο αργότερα άνδρες του ΑΤ Αμαλιάδας συνέλαβαν τον πατέρα της φοιτήτριας που πέταξε το σκύλο και τον οδήγησαν στο Τμήμα όπου έδωσαν το παρόν και αρκετοί φιλόζωοι… όλοι τους περίμεναν τον κτηνίατρο που θα έκανε τη γνωμάτευση για την κατάσταση του σκύλου μετά την πτώση του από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Ας σημειωθεί ότι η ζωή του σκύλου δεν ήταν σε κίνδυνο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top