ΣΟΚ: Καθηγητής του ΑΠΘ καταγγέλλει επίθεση φοιτητών εναντίον του

Έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Αλέξη Τσίπρα

ΣΟΚ: Καθηγητής του ΑΠΘ καταγγέλλει επίθεση φοιτητών εναντίον του

Τα τελευταία τέσσερα ακαδημαϊκά έτη, ο καθηγητής του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ Δημήτρης Κεσίσογλου δέχεται τη μαφιόζικη επίθεση φοιτητών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ

Φέτος, το ποτήρι ξεχείλισε και ο καθηγητής με επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα τον ενημερώνει για την κατάσταση και τον καλεί στην ουσία να συμμαζέψει τα πρωτοπαλίκαρά του…

Στη δισέλιδη επιστολή του ο κ. Κεσίσογλου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το γολγοθά που ανεβαίνει για τέσσερα χρόνια μέσα στο αμφιθέατρο.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 πρότεινε στους φοιτητές, αν το επιθυμούν ο τελικός βαθμός τους στο μάθημα να πριμοδοτείται με μία μονάδα αν συμπληρώσουν παρουσίες πάνω από 80%.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η μη παρουσία στις παραδόσεις ουδεμία επίπτωση έχει στη βαθμολόγηση του γραπτού. «Δυστυχώς μία ελάχιστον μειοψηφία από φοιτητές κυρίως άλλων εξαμήνων που ανήκουν στη φοιτητική παράταξη Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση-ΑΝΑΡΠΑ θεώρησαν ότι με τη βία θα πρέπει να ακυρώσουν την επιλογή των συναδέλφων τους φοιτητών. Και ο τρόπος που επέλεξαν ήταν να μου επιτεθούν, βρίζοντάς με, σπρώχνοντάς με, γυρίζοντας ανάποδα το χέρι μου και κάνοντας ληστρική έρευνα στις τσέπες μου προκειμένου να αρπάξουν τις καταστάσεις που συμπληρώσαν οι φοιτητές με την παρουσία τους στο μάθημα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Ο κ. Κεσίσογλου υπογραμμίζει ότι τα ίδια πρόσωπα τον κράτησαν «όμηρο» μέσα στο αμφιθέατρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top