Ο άνθρωπος απηύδησε: «Δεν έχω τίποτα άλλο» φωνάζει μετά την 8η φορά που τον ληστεύουν!

Δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του να γίνεται μόνιμα στόχος ληστών!

Ο άνθρωπος απηύδησε: «Δεν έχω τίποτα άλλο» φωνάζει μετά την 8η φορά που τον ληστεύουν!

Ο άνθρωπος απηύδησε και δικαιολογημένα! Μετά την 8η φορά που τον ληστεύουν βγαίνει να βροντοφωνάξει πως «δεν υπάρχει τίποτα άλλο» στο σπίτι του για να… προλάβει τους επόμενους ληστές!

Ο συνταξιούχος, γνωστός παραδοσιακός τραγουδιστής Κώστας Λοΐζος, είδε για ακόμη μία φορά το σπίτι του, που βρίσκεται μεταξύ της Γαστούνης και του Παλ��ιοχωρίου, να πέφτει θύμα διαρρηκτών. Αυτή τη φορά ήταν μέρα μεσημέρι και έγινε το Σάββατο που μόλις μας πέρασε.

Ο ίδιος και η σύζυγός του έλειπαν από το σπίτι και όταν επέστρεψαν βρήκαν παραβιασμένη την κεντρική πόρτα και ένα παράθυρο ενώ η λεία των άγνωστων διαρρηκτών ήταν δύο τηλεοράσεις.

«Δεν έχει απομείνει και τίποτ’ άλλο!» λέει αγανακτισμένος ο ίδιος, μονολογώντας με απογοήτευση και παράπονο: «Γιατί πάλι εμένα;»!

«Είμαι ένας απλός βιοπαλαιστής που έχω σαν μεράκι να τραγουδάω και να διασκεδάζω τον κόσμο αφιλοκερδώς. Δεν έχω καμία διαφορά με κανέναν και ούτε πλούσιος είμαι, μία μικρή σύνταξη παίρνω που και αυτή μου την έχουν κόψει από παντού και δεν φτάνει για τίποτα. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που κάθε φορά επιλέγουν να διαρρήξουν το σπίτι μου και γιατί το κάνουν. Δεν έχω τίποτα να μου πάρουν. Ας το καταλάβουν αυτό και ας σταματήσουν επιτέλους, δεν αντέχω άλλο» τονίζει μέσα στην απόγνωσή του….

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top