Kαι τρίτη σύλληψη δραπέτη από τις φυλακές Τρικάλων

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό-Συμπλοκή με τραυματισμούς το Σάββατο

Πρώτη ανάρτηση: 24.03 14.25

Συνελήφθη ένας ακόμη δραπέτης, από τους 11 που απέδρασαν προχθές βράδυ από τις φυλακές Τρικάλων. Η επιχείρηση σύλληψης έγινε στις όχθες του Πηνειού.

Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν τους υπόλοιπους κρατουμένους από τις φυλακές Τρικάλων που απέδρασαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» ακόμη και τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή, με περιπολίες και ελικόπτερα εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραπετών και των δραστών της ένοπλης επίθεσης.

Στα μπλόκα και στις έρευνες συμμετέχουν Ομάδες Πρόληψης - Καταστολής Εγκλημάτων, της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, της Ασφάλειας, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, αλλά και σκύλοι ανίχνευσης.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακάλεσε όλες τις άδειες εσωτερικών και εξωτερικών φρουρών των φυλακών της χώρας.

Παράλληλα, κάποιες από τις χειροβομβίδες που πέταξαν οι συνεργοί των κακοποιών στους αστυνομικούς και δεν έσκασαν εξουδετερώθηκαν ενώ ψάχνουν και για άλλες που μπορεί να είναι στα γύρω χωράφια από τις φυλακές.


Πάντως χθες τρεις κρατούμενοι υπέστησαν μικρά θλαστικά τραύματα, κατά τη διάρκεια συμπλοκής που υπήρξε μέσα στις φυλακές Τρικάλων.

Οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε η αντιμετώπιση των τραυμάτων, επέστρεψαν πριν από λίγο στις φυλακές.

Τέλος υπάρχει ένα θολό τοπίο για το αν οι εξεγερθέντ��ς είχαν όπλα και πυροβολούσαν μέσα από τις φυλακές προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους, κάτι που η αστυνομία αρνείται επίσημα. Όμως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το υποστηρίζουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top