Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ηλεκτρικός: Κλείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα Ειρήνη-Κηφισιά

Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα από το Σάββατο 23 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και καταγγέλλουν τη διοίκηση ότι πρόκειται να προβεί σε νέες περικοπές στους μισθούς τους.

Επίσης όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ αποφασίστηκαν οκτάωρες ώρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα εμπορικά τρένα στις 26, 27, 28 και 29 Μαρτίου 2013 (από τις 22.00 της 26ης Μαρτίου ώς τις 06.00 της 29ης Μαρτίου).

ΗΣΑΠ: Κλείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα «Ειρήνη-Κηφισιά"

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα «Ειρήνη - Κηφισιά» θα προχωρήσει η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες, αύριο 23/3 και μεθαύριο 24/3, λόγω εργασιών στην γραμμή. Η διακοπή θα γίνει από τις 22.30 ώς τη λήξη της κυκλοφορίας και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ. Στο μεταξύ η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες, αποβλέποντας στην καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των δικαστηρίων της Αθήνας, προχωρά στην ίδρυση της προσωρινής δοκιμαστικής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 070 «Γηροκομείο- Αρ. Πάγος-Δικαστ. Ευελπίδων».

Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για δύο μήνες από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 έως 15.00, με συχνότητα δρομολογίων ανά 30΄.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top