Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ηλεκτρικός: Κλείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα Ειρήνη-Κηφισιά

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα από το Σάββατο 23 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και καταγγέλλουν τη διοίκηση ότι πρόκειται να προβεί σε νέες περικοπές στους μισθούς τους.

Επίσης όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ αποφασίστηκαν οκτάωρες ώρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα εμπορικά τρένα στις 26, 27, 28 και 29 Μαρτίου 2013 (από τις 22.00 της 26ης Μαρτίου ώς τις 06.00 της 29ης Μαρτίου).

ΗΣΑΠ: Κλείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα «Ειρήνη-Κηφισιά"

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα «Ειρήνη - Κηφισιά» θα προχωρήσει η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες, αύριο 23/3 και μεθαύριο 24/3, λόγω εργασιών στην γραμμή. Η διακοπή θα γίνει από τις 22.30 ώς τη λήξη της κυκλοφορίας και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ. Στο μεταξύ η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες, αποβλέποντας στην καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των δικαστηρίων της Αθήνας, προχωρά στην ίδρυση της προσωρινής δοκιμαστικής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 070 «Γηροκομείο- Αρ. Πάγος-Δικαστ. Ευελπίδων».

Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για δύο μήνες από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 έως 15.00, με συχνότητα δρομολογίων ανά 30΄.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top