75 χρόνια προσφοράς γιόρτασε η ΕΛΕΠΑΠ

Συγκινητική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

75 χρόνια προσφοράς γιόρτασε η ΕΛΕΠΑΠ

Μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και στους ενήλικες που αποδεικνύουν καθημερινά πως το πρόβλημα της αναπηρίας μας αφορά όλους...Μια συγκινητική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα της κεντρικής σκηνής της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, για τα 75 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ που με στοχευμένες δράσεις στηρίζει τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

«Έχουμε αγάπη, οι εργαζόμενοι δουλεύουν με αφοσίωση, οι γονείς είναι κοντά μας. Μαζί να σκεφτούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας» είπε η πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου.

Στη συγκινητική εκδήλωση, παρουσιάστηκε η μακρόχρονη δράσ�� της ΕΛΕΠΑΠ για την εξασφάλιση ισότιμης διαχείρισης στα άτομα με αναπηρία και δόθηκαν "βραβεία ζωής" στους μεγάλους ευεργέτες και δωρητές που στηρίζουν τα προγράμματα και δίνουν δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές να συνεχίζουν ακούραστα το έργο τους.

«Δύσκολα, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω, το στοίχημα θα το κερδίσουμε, υπάρχει μέλλον, με όλους εσάς μαζικά θα τα καταφέρουμε» τόνισε η κα Μόσχου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, η πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Γεωργία Σαμαρά, ο πρόεδρος του ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου καθώς και άλλες προσωπικότητες όπως ο σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ, Γιώργος Αλβέρτης, που μετά την περιπέτεια της υγείας του, ως μέλος σήμερα του προγράμματος νευροψυχολογικής αποκατάστασης ενηλίκων της ΕΛΕΠΑΠ, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top