Ειδικός εμπειρογνώμονας εξηγεί πως τραυματίστηκε ο Τόμας Πρωτόπαπας

Το δυνατότερο χτύπημα ήταν στον αυχένα

Πρώτη ανάρτηση: 21/03/2013 14:27​

Ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εξηγεί αναλυτικά πώς τραυματίστηκε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Συγκεκριμένα αναφέρει πως:

«Η πρωτογενής επαφή του οχήματος από το βαν είναι στο οπίσθιο και κυρίως αριστερό τμήμα. Από αυτήν την πρόσκρουση, λόγω αδράνειας συνετελέσθη ο βαρύτατος τραυματισμός του οδηγού του οχήματος.

Όταν ένα όχημα προσκρούει στο οπίσθιο τμήμα ενός άλλου οχήματος, το όχημα εκτινάσσεται μπροστά. Εν συνεχεία το όχημα έχει υποστεί δευτερογενή επαφή από τσιμεντένιο κιγκλίδωμα του οδοστρώματος στο εμπρόσθιο τμήμα του, δεξιά και αριστερά. Για τον λόγο αυτό άνοιξαν και οι αερόσακοι».

Έπειτα εκτιμά πως από την πρωτογενή νοτιομετωπική πρόσκρουση από το φορτηγάκι, επήλθε ο τραυματισμός του Τόμας.

Καθώς όπως τονίζει ο βαρύτατος τραυματισμός επήλθε από δυνατό χτύπημα στον αυχένα του Τόμας καθώς όταν γίνεται αυτού του είδους η νοτιομετωπική σύγκρουση το όχημα πάει προς τα εμπρός όμως όσοι είναι μέσα σε αυτό ωθούνται προς το όχημα που προκάλεσε την πρόσκρουση δηλαδή προς τα πίσω.

Τέλος τονίζει πως το σώμα του ηθοποιού δεν ήρθε καθόλου σε επαφή με το μπαμπρίζ καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι από την δευτερογενή πρόσκρουση στο τσιμεντένιο κιγκλίδωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top