Ηγουμενίτσα: Αστυνομικός συνελήφθη με ηρωίνη και είχε ολόκληρο οπλοστάσιο

Στο λιμάνι τον τσάκωσαν οι Αρχές

Ηγουμενίτσα: Αστυνομικός συνελήφθη με ηρωίνη και είχε ολόκληρο οπλοστάσιο
Ένας απόστρατος αστυνομικός συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας γιατί μετέφερε με το αυτοκίνητό του 12 περίπου κιλά ηρωίνη με προορισμό την Ιταλία.

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά που ήταν σε 22 συσκευασίες, μέσα σε κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ-μπαγκάζ.

Όμως οι έρευνες αποκάλυψαν και άλλα στοιχεία για τον συνταξιούχο αστυνομικό. Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι άνευ γεμιστήρα, ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 50mm, τέσσερις γεμιστήρες πιστολιών, μία φωτογραφία που απεικονίζει αρχαιολογική επιγραφή πιθανόν σε μάρμαρο, εκατόν πενήντα φυσίγγια διαμετρήματος 32 auto, διακόσια φυσίγγια διαμετρήματος 22mm, τριάντα τρία φυσίγγια διαμετρήματος 6,35mm, ένα USB, δέκα επτά φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και μία γεμιστήρα πιστολιού δηλαδή ολόκληρο οπλοστάσιο!

Επίσης σε έρευνα, που διενεργήθηκε στο σπίτι του πατέρα του 53χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, ένα περίστροφο, διακόσια είκοσι ένα φυσίγγια διαμετρήματος 7,62mm και εκατό φυσίγγια διαμετρήματος 0,38mm.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top