Κρήτη: Καταδίωξε τους διαρρήκτες και τους πήρε πίσω τα κλοπιμαία!

Τι δηλώνει ο τολμηρός Ηρακλειώτης

Κρήτη: Καταδίωξε τους διαρρήκτες και τους πήρε πίσω τα κλοπιμαία!

Ο Ηρακλειώτης Γιάννης Κουμπενάκης, χωρίς να διστάσει στιγμή καταδίωξε τους διαρρήκτες που λίγη ώρα πριν είχαν εισβάλλει σε νηπιαγωγείο και κατάφερε να αποσπάσει τα κλοπιμαία!

Ο κ. Κουμπενάκης, ο οποίος είναι υπάλληλος της ΔΕΗ μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, ξεκίνησε να καταδιώκει τους διαρρήκτες που επέβαιναν σε μια μηχανή, με την τετράτροχή "γουρούνα" του.

Μάλιστα ο ίδιος κάποια στιγμή κατάφερε να τους εμβολίσει και να τους αναγκάσει να αφήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν πάρει.

"Καθώς έκανα βόλτα το σκύλο μου, τους είδα στην αυλή του σχολείου. Δεν ξεκαθάρισα πρόσωπα, παρά μόνο σωματότυπους. Οι δύο διαρρήκτες ήταν γύρω στο 1.80 ύψος και ο τρίτος λίγο πιο κοντός. Μέχρι να δέσω τους σκύλους για να μη μου φύγουν, οι τρεις διαρρήκτες είχαν πηδήξει τα κάγκελα του νηπιαγωγείου, είχαν ανέβει και η τρεις στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

Όταν έφυγαν από το νηπιαγωγείο πίστεψα ότι τους έχασα. Πήγα στο σπίτι μου και ξεκίνησα με τη μηχανή μου να πάω στη δουλεια. Βγαίνοντας όμως από το σπίτι τους είδα ξανά και σ\κέστηκαν ότι αυτή τη φορά δεν πρέπει να τους χάσω", λέει ο κ Κουμπανάκης σε δηλώσεις του.


Και ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας για την καταδίωξη:

"Οι διαρρήκτες είχαν κρύψει τη λεία τους σε μια γειτονική οικοδομή. Έτσι όταν επέστρεψαν για να πάρουν τα κλεμμένα έπεσαν πάνω μου. ΄Αρχισα να τους καταδιώκω με τη μηχανή μου για δέκα λεπτά. Μπήκαν σε ένα στενό, εκεί τους πλησίασα με τη μηχανή μου και τους έριξα κάτω στο έδαφος. Όμως ανέβηκαν και πάλι στη μηχανή και έφυγαν, ενώ εγώ δεν μπόρεσα να στρίψω τη "γουρούνα" με ευκολία και να τους ακολουθήσω. Το ευχάριστο είναι ότι τους έπεσαν τα κλεμμένα, τα οποία και πήρα μαζί μου".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top