Πάτρα:Εκαψαν ΙΧ γνωστού γιατρού

Καταγγέλλει εκβιασμό και απειλές

Πάτρα:Εκαψαν ΙΧ γνωστού γιατρού

Θύμα δολιοφθοράς και εκβιασμού καταγγέλλει πως έπεσε ο γιατρός Σπύρος Μάρκου, διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Ακράτας. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ξύπνησε και βρήκε το όχημά του... καμένο!

Όπως καταγγέλλει και στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές ακόμη και για τη ζωή του, και προφανώς οι ίδιοι άνθρωποι... αποφάσισαν να τον προειδοποιήσουν καίγοντας το αυτοκίνητό του.

Το ΙΧ του ήταν σταθμευμένο στην Ανω Πόλη, κοντά στα συγκροτήματα Χελά και από την πυρκαγιά κατεστράφη ολοσχερώς. Και η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός γιατρός έχει ενημερώσει και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας για τις απειλές που είχε δεχθεί και προφανώς τις έχει συνδέσει με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.

«Εκτός από την Αστυνομία είχα ενημερώσει και την προϊσταμένη υπηρεσία μου, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια» αλλά και πάλι δεν έκαναν το παραμικρό» καταγγέλλει ο κ. Μάρκου για να προσθέσει: «Μετά το κάψιμο του αυτοκινήτου μου, απομένει να με χτυπήσουν ή και να με σκοτώσουν. Ποιος θα φέρει την ευθύνη; Τους έχω προειδοποιήσει και έχω κάνει τις εκτιμήσεις μου για όλα όσα έχουν συμβεί» καταλήγει ο γενικός ιατρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top