Σε κρίσιμη κατάσταση οι 30χρονοι που κατηγορούνται για πυρκαγιά σε κλαμπ στον Βόλο

Εγκλώβιστηκαν την ώρα που έβαλαν την φωτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση οι 30χρονοι που κατηγορούνται για πυρκαγιά σε κλαμπ στον Βόλο

Σε σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά εγκαύματα νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι δύο 29χρονοι που φέρονται από την Αστυνομία να έβαλαν φωτιά με εύφλεκτο υγρό, τα ξημερώματα σε κλαμπ στο Βόλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας οι δύο κατηγορούμενοι έβαλαν φωτιά στις τέσσερις τα ξημερώματα , στο καφέ μπαρ στο Βόλο, την ώρα που αυτό ήταν κλειστό, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχαν με τον 30χρονο ιδιοκτήτη.

Φεύγοντας από το κλαμπ εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ρούχα τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες βγήκαν φλεγόμενοι από το κατάστημα φωνάζοντας στους περαστικούς να τους σώσουν και έπεσαν στη θάλασσα.

Περίοικοι και αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν από το νερό τους 29χρονους, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου , όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ένας από τους συλληφθέντες είχε εκτίσει παλαιότερα ποινή φυλάκισης για συμμετοχή σε δολοφονία αλλοδαπού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top