Κατάθεση σοκ για τον Πρωτόπαππα:«Τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο. Δεν έφταιγε σε τίποτα το παιδί»

Πώς περιγράφει την τραγωδία ο πρώτος άνθρωπος που τον είδε μετά το τροχαίο

Κατάθεση σοκ για τον Πρωτόπαππα:«Τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο. Δεν έφταιγε σε τίποτα το παιδί»

Συγκλονισμένος είναι ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε καρέ – καρέ το τροχαίο ατύχημα με θύμα τον Τόμας Πρωτόπαππα να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του.

Ο 26χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, κάτι που ήταν επόμενο, αφού όπως λέει ο εν αποστρατεία αξιωματικός «το βαν τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο στον αέρα»!

Η μαρτυρία του είναι σοκαριστική: «Το smart ήταν σταματημένο και είχε σηκωμένο χειρόφρενο. Εγώ το είδα στα πενήντα μέτρα και είδα και τον οδηγό του βαν να πηγαίνει κατά πάνω του, γιατί ήταν με την μια ρόδα στην δεξιά λωρίδα και με την άλλη στην αλέα. Για αυτό πάτησα φρένο, για να του κάνω χώρο να μην τον χτυπήσει, αλλά το βαν πήγε κατά πάνω του».

Ο άνθρωπος, που τον είδε μέσα στα αίματα να έχει σπασμούς δεν θα μπορούσε να μην τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο. Βρέθηκε εκεί το πρώτο κιόλας λεπτό.

«Πήγα στο νοσοκομείο, είδα τους συγγενείς του… Τέτοιες ώρες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έδωσα το τηλέφωνο στην θεία του και είπα πώς ότι χρειάζονται είμαι στην διάθεση τους. Πήγα και στην τροχαία και έδωσα κατάθεση», λέει και εύχεται και αυτός όπως οι περισσότεροι που γνωρίζουν για το συμβάν να γίνει καλά.

«Μακάρι να γίνει καλά το παιδάκι, γιατί εδώ που τα λέμε δεν έφταιγε και σε τίποτα…», καταλήγει.

Δείτε τι λέει ο πρώτος άνθρωπος, που είδε τον Τόμας μετά το ατύχημα στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top