Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φοιτητές στη Κοζάνη

Κλείνουν τα διόδια του Πολυμύλου

Με κατάληψη του ΤΕΙ και κλείσιμο των διοδίων του Πολυμύλου αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να αρθούν τα όσα αρνητικά προβλέπει το σχέδιο ΑΘΗΝΑ για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας οι σπουδαστές του Τεχνολογικού Ιδρύματος κατά την διάρκεια της χθεσινής γενικής τους συνέλευσης.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν την συνέχιση της κατάληψης του ΤΕΙ στην Κοζάνη μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ενώ σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα κλείσουν τα διόδια του Πολυμύλου με ελεύθερη διέλευση των διερχομένων αυτοκινήτων.

Παράλληλα προγραμματίζουν για τις 8 το βράδυ συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης και ολονύχτια διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο με συναυλίες και άλλα δρώμενα.

Την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι οι φοιτητές αποφάσισαν να διοργανώσουν ανοιχτή συζήτηση για το σχέδιο ‘ΑΘΗΝΑ’ στο Αμφιθέατρο «ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ» του ΤΕΙ στην Κοζάνη.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση με θέμα την πορεία των κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ τα τμήματα του ΤΕΙ συρρικνώνονται από 20 σε 9 σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ κλείνουν ως αυτοτελή τμήματα εκείνα των Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης και Βιομηχανικού Σχεδιασμού.

Συγχωνεύονται τα Τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών με την Διοίκηση Επιχειρήσεων να μεταφέρεται εκτός Κοζάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top