Πάτρα: "Μπλόκο" και στην παρέλαση από τους σπουδαστές του ΑΤΕΙ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα λάβει η αστυνομία

Πάτρα: "Μπλόκο" και στην παρέλαση από τους σπουδαστές του ΑΤΕΙ
Tην απόφαση να προχωρήσουν σε νέες ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα την παρέμβαση και την πορεία στη διάρκεια της παρέλασης για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου έλαβε χθες το μεσημέρι το Συντονιστικό Όργανο των σπουδαστών του ΑΤΕΙ Πατρών και συγκεκριμένα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά».

Συγκεκριμένα αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στη Σχολή τους, στην Κεντρική Διοίκηση και την Οικονομική Διαχείριση μέχρι και την επόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου, σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι να προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο του κόμβου του Κούκου προκειμένου να μοιράσουν το ενημερωτικό κείμενο στους πολίτες και αύριο το απόγευμα ώρα 6 μ.μ. θα συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην πλατεία Γεωργίου.

Επιπλέον για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία στα κατά τόπους παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (και στην Πάτρα) στο Ιδιωτικό ΙΕΚ Ακμή, καθώς και «άνοιγμα» των διοδίων του σταθμού του Ρίου στις 12 το μεσημέρι.

Την ερχόμενη Δευτέρα 25η Μαρτίου οι σπουδαστές αποφάσισαν να παρέμβουν κάνοντας πορεία μέσα στην παρέλαση, ενώ θα συμμετάσχουν και σε πανελλήνια πορεία που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top