Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαππα «Είχε ήλιο και δεν τον είδα»

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας:«Τον σήκωσε στον αέρα μαζί με το αμάξι»

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που χτύπησε τον Πρωτόπαππα «Είχε ήλιο και δεν τον είδα»

Σε κατάσταση σοκ είναι ο οδηγός του μοιραίου βαν, που τραυμάτισε σοβαρά τον 26χρονο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαππα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός στην απολογία του σήμερα βρήκε το κουράγιο να ψελλίσει απλώς «δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»…

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας

Ανατριχίλα προκαλεί όμως και η μαρτυρία του ανθρώπου, που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του ατυχήματος.

«Είδα και το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν που είδα το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού να κατευθύνεται επάνω του και σκέφτηκα ότι ίσως να τον ενοχλώ εγώ. Για αυτό έκοψα ταχύτητα, όμως το βαν δεν σταμάτησε».

«Το σήκωσε στο αέρα το αμάξι, αφού το έσυρε για μερικά μέτρα στον δρόμο. Το σήκωσε στον αέρα και το πέταξε με δύναμη πάνω στο τοιχίο της Αττικής οδού», προσθέτει.

Η συνέχεια είναι συγκλονιστική. Ο άνθρωπος αυτός κατέβηκε από το αμάξι και μαζί με τον οδηγό του βαν προσπάθησαν να βοηθήσουν το παιδί. «Σπάσαμε το τζαμάκι για να ανοίξουμε την πόρτα… Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε όμως γιατί είχε αίματα από το στόμα και σπασμούς. Για αυτό δεν τον μετακινήσαμε».

«Από την αρχή ο οδηγός είπε ότι στο σημείο αυτό καθημερινά μας στραβώνει ο ήλιος και εγώ του είπα, γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά να σας βάλουν μια μεμβράνη;», καταλήγει.

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο …​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top