Με γερανό απελευθερώθηκαν οι εγκλωβισμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Μαλανδρίνο!

Υπό την ομηρεία του Αλκέτ Ριζάι, οι υπόλοιποι ΠΕΝΤΕ σωφρονιστικοί

Με γερανό απελευθερώθηκαν οι εγκλωβισμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Μαλανδρίνο!

Τέλος δεν έχει το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου από αργά το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκονται υπό την ομηρεία του Αλκέτ Ριζάι, ΠΕΝΤΕ σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Εκτός από τους πέντε ομήρους όμως, άλλοι επτά σωφρονιστικοί υπάλληλοι, είχαν εγκλωβιστεί σε πτέρυγα της φυλακής, όταν σήμανε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να πέσει το σύστημα ασφάλισης θυρών.

Οι επτά αυτοί σωφρονιστικοί, κατάφεραν ν΄απελευθερωθούν από την πτέρυγα, με τη βοήθεια γερανού, και έτσι απομακρύνθηκαν από το χώρο.

Την ίδια στιγμή, οι διαπραγματεύσεις με τον αλβανό κακοποιό συνεχίζονται, με τον Ριζάι να μένει αμετάπειστος παρά την έκκληση του δικηγόρου του Σάκη Κεχαγιόχλου, αλλά και της αγαπημένης του Σούλας, με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά!

Τι ζητά ο Ριζάι:

Να του δώσουν αυτοκίνητο ώστε να φύγει από τις φυλακές. Μάλιστα δηλώνει έτοιμος για όλα και πολύ υπομονετικός!

Τι λέει ο όμηρος που κατάφερε να του ξεφύγει:

Αρχικά, οι όμηροι του Αλκέτ Ριζάι ήταν έξι. Όμως ένας εξ΄αυτών, κατάφερε να διαφύγει, τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν καπνογόνα στο εσωτερικό της φυλακής. Εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που επικράτησε, βρήκε ευκαιρία και του ξέφυγε.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της ομηρίας και ακούστε τον Ριζάι στο ηχητικό ντοκουμέντο, ν΄απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top