ΘΡΙΛΕΡ:Ο Ριζάι, ζωσμένος με εκρηκτικά, απειλεί πως θα χυθεί αίμα στις φυλακές Μαλανδρίνου!

Ζητά να τον αφήσουν να φύγει, αλλιώς αυτή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή φορά

ΘΡΙΛΕΡ:Ο Ριζάι, ζωσμένος με εκρηκτικά, απειλεί πως θα χυθεί αίμα στις φυλακές Μαλανδρίνου!

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 16/03/2013 22:20

Στο πιο κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλκέτ Ριζάι κρατά τέσσερις ομήρους. Οι δυο είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Οι άλλοι δυο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν είναι όμηροι συγκρατούμενοι του, ή συνεργοί του.

Ο επικίνδυνος κακοποιός, ζωσμένος με χειροβομβίδες και εκρηκτικά, απειλεί πως αν δεν του δώσουν ένα αυτοκίνητο να φύγει, θα χυθεί αίμα.

Μάλιστα τονίζει, πως αυτή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή φορά.

Ωστόσο, μιας και οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες, δεν είναι σίγουρο αν όντως έχει εκρηκτικά πάνω του όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ή απλά μπλοφάρει.

Στο σημείο, βρίσκονται τα ΕΚΑΜ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εισαγγελέας και διαπραγματευτής.

Συγκεχυμένες οι πλήροφορίες για την ομηρεία:

Oι πρώτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για έξι ομήρους, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες, μιλάνε για 4 ομήρους.

Το Υπ. Δικαιοσύνης λέει, πως δυο από τους ομήρους είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Παράλληλα, το Υπ. Δικαιοσύνης, τονίζει πως ο Ριζάι, δεν έχει μαζί του εκρηκτικά, αλλά μόνο αυτοσχέδια μαχαίρια, παρόλο που o ίδιος, μέσα απο τις φυλακές, διαμηνύει, πως έχει πάνω του μισό κιλό εκρηκτικής ύλης C4!

Το σίγουρο είναι ένα: Πως ο Αλκέτ Ριζάι είναι αποφασισμένος να βγει από τις φυλακές, παρόλο που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, λένε πως από το χώρο που βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει έξοδο διαφυγής, μιας και βρίσκεται στο εσωτερικό θυρωρείο των φυλακών, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι κλειστές, μαζί με όλα τα κελιά. Γι΄αυτό και τα παίζει όλα για όλα, απειλώντας να χυθεί αίμα.

Να υπενθυμίσουμε, πως πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε και η αγαπημένη του Σούλα, η γυναίκα που τον είχε βοηθήσει ν΄αποδράσει με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με τη βοήθεια ελικοπτέρου, από τις φυλακές Κορυδαλλού.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STAR.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top