Πάτρα: Κοσμοσυρροή στα ΚΤΕΛ- Πάνω από 15% η αύξηση

Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της- ΔΕΙΤΕ τις τελευταίες πινελιές στα άρματα

Πάτρα: Κοσμοσυρροή στα ΚΤΕΛ- Πάνω από 15% η αύξηση

​Αύξηση της κίνησης προς Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι που υπερβαίνει το 15% σε σχέση με πέρυσι, παρατηρείται από το πρωί της Παρασκευής στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω του οποίου καταφθάνουν επισκέπτες απ΄όλη την Ελλάδα.

Αυτή την ώρα στα ΚΤΕΛ Πάτρας υπάρχει κοσμοσυρροή καθώς εκεί πηγαίνουν νέοι και φοιτητές, ενώ γεμάτη κόσμο είναι και η Αγορά Αργύρη η οποία έχει μετατραπεί σε καρναβαλικό κέντρο και παρέχει πληροφορίες και θέαμα στους επισκέπτες.

dwhvetwndi514355859fa82.jpg
Αξίζει να σημειωθεί οτι το ΚΤΕΛ κάνει ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες του Καρναβαλιού ενώ πραγματοποιεί και έκτακτα ��ρομολόγια απο την Αθήνα, ανά πέντε λεπτά, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Στον σταθμό του Κηφισού στην Αθήνα, διανέμονται φυλλάδια με πληροφορίες για το Πατρινό καρναβάλι και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως και στα πλοία της γραμμής Πάτρα- Ιταλία.

Τα άρματα δέχονται τις τελευταίες πινελιές στο καρναβαλικό συνεργείο στο Πετρωτό, ενώ η σημερινή τους παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.
njjhfpuqfn51435597e305a.jpg
Την ίδια ώρα περί τα 800 ταξί έχουν στολιστεί με κορδέλλες που έχουν τα χρώματα του καρναβαλιού και δίνουν έναν ξέγνοιαστο τόνο χαράς.

ornntjqpgg5143551fa008a.jpg
Έναν ευχάριστο τόνο χαράς δίνουν και οι πάγκοι των μικροπωλητών που έχουν στηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από Γούναρη έως τον Άγιο Ανδρέα.

oxjgmbwjon514355aa9ea57.jpg
Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μεγάλη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τους χιλιάδες καρναβαλιστές έτοιμους για...όλα.

zgoaumjite5143550f8c955.jpg
zxlioaoexy51435564cb2fe.jpg



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top