Πάτρα: Επί ποδός Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Καρναβαλική κορύφωση

Ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα

Πάτρα: Επί ποδός Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Καρναβαλική κορύφωση
Επί ποδός είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Κώστα Κυριακόπουλου, ενόψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού. Μάλιστα έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο δράσης ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα και όλα να κυλήσουν ομαλά, ιδίως από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύνολο της διαθέσιμης αστυνομικής δύναμης θα βρίσκεται στους δρόμους με σκοπό τόσο την διευκόλυνση των παρελάσεων όσο και την τήρηση της τάξης.

Με εντολή του κ. Κυριακόπουλου κλιμάκια της Αστυνομίας θα περιπολούν σε όλο το κέντρο ενώ ��στυνομικοί με στολή αλλά και με πολιτικά θα ελέγχουν για τον εντοπισμό τυχόν «μακρυχέρηδων» που συνήθως δρουν την περίοδο του Καρναβαλιού εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία. Στον τομέα αυτό θα δοθεί φέτος ειδικό βάρος.

Από την άλλη, σε επιφυλακή θα βρίσκονται και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής όπως και του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση των οποίων περιστατικών υπάρξουν, με την συνδρομή και της Δημοτικής Αστυνομίας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top