Παραπέμπεται σε δίκη ο αδελφός του Π. Ψωμιάδη, Διονύσης

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η τοπική αυτοδιοίκηση!

Παραπέμπεται σε δίκη ο αδελφός του Π. Ψωμιάδη, Διονύσης καθώς και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσαμασλής και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαδόπουλος και 28 στελέχη της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία.

Η υπόθεση αφορά την κατασκευή του δρόμου Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου και οι 28 κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Το δικαστικό συμβούλιο στηρίχθηκε στα πορίσματα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που πραγματοποίησαν την αρχική έρευνα, σύμφωνα με τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε από την υπερκοστολόγηση, με το ποσό των 815.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο πολυσέλιδο παραπεμπτικό βούλευμα, οι υπερκοστολογήσεις έγιναν στη μελέτη, αλλά και στην κατασκευή του δρόμου.

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η τοπική αυτοδιοίκηση

Οι οικονομικοί εισαγγελείς έδωσαν εντολή όλοι όσοι εξελέγησαν μετά το 2003, δηλαδή, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες, μέλη οικονομικών επιτροπών, ταμίες, νομάρχες και άλλοι, καθώς και οι επιθεωρητές μεταφορών υγείας, εργασίας, περιβάλλοντος θα ελεγχθούν εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top