Βίκυ Σταμάτη: Όχι αυτό που βλέπετε δεν είναι αίθουσα μασάζ αλλά πλυσταριό!

Εκεί έπλενε τα σεντόνια με τα χεράκια της, υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Βίκυ Σταμάτη: Όχι αυτό που βλέπετε δεν είναι αίθουσα μασάζ αλλά πλυσταριό!

tria.jpg

Όχι τα μάτια σας κάνουν πουλάκια! Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε προ ημερών, δεν απεικονίζει την αίθουσα μασάζ και χαλάρωσης του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, αλλά συμφώνα με τον Αλέξη Κούγια, το δωμάτιο όπου η σύζυγος του Άκη Τ��οχατζόπουλου όχι απλά δεν χαλάρωνε αλλά έπλενε στο χέρι τα σεντόνια της.

«Παρουσίασαν το πλυσταριό ως χώρο που κάνει μασάζ το ζεύγος Τσοχατζόπουλου , ενώ είναι φανερό ότι εκεί είναι απλωμένα σεντόνια , λόγω του ότι η κυρία Τσοχατζοπούλου είναι ιδιαίτερα προσεκτική και έπλενε καθημερινως η ιδία τα σεντόνια του σπιτιού. Πραγματικά είναι άδικο αυτό που γίνεται» σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας.

Mόνο που το πλυσταριό έχει και καθρέφτες….. λέμε εμείς τώρα!

«Είναι μικρό το διαμέρισμα. Γνωρίζετε για να δώσεις μεγαλύτερο εμβαδόν σε ένα διαμέρισμα ,όταν είναι μικρό του βάζεις καθρέφτες γιατί αυτομάτως διπλασιάζονται οι χώροι» συμπληρώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της Αλέξη Κούγια πίσω από όλες αυτές τις φωτογραφίες αλλά και τις πληροφορίες βρίσκεται ο γείτονας της Βίκυς Σταμάτη, Μιχαλης Χαριτου, ο όποιος όπως υποστηρίζει και η ίδια σε εξώδικο που του έστειλε έχει βάλει στο μάτι το διαμέρισμα της Αρεοπαγίτου.

Για το λόγο αυτό εμφανίζει όπως λέει χαρακτηριστικά ο Κουγιας την πελάτισσα του σαν Μαρια Αντουανετα.

«Να εμφανίζεται ξαφνικά σαν να είναι η Μαρία Αντουανετα ,ενώ στην πραγματικότητα είναι μια συνηθισμένη μητέρα και σύζυγος που ίσως έκανε και περισσότερα από τα οποία θα μπορούσε να κάνει μια άλλη σε αντίστοιχη θέση με αυτήν». αναφέρει ο κ. Κούγιας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top