Ρόδος: Μπλακ άουτ λόγω ισχυρών ανέμων

Όλο το νησί βυθίστηκε στο σκοτάδι

​Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν εδώ και αρκετή ώρα, πολλά από τα χωριά της Ρόδου εξαιτίας της έντασης των ανέμων η οποία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Πιο συγκεκριμένα στο σκοτάδι βρίσκονται εδώ και μισή ώρα περίπου η Κρεμαστή, η Σορωνή, η Φάνες και τα Καλαβάρδα, ενώ μικρές διακοπές καταγράφονται και σε περιοχές του Παραδεισίου.

Η κατάσταση, που οφείλεται στη οργή των ανέμων που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Ρόδο, έχει θέσει σε επιφυλακή πέντε συνεργεία τεχνικών της ΔΕΗ σε ολόκληρο το νησί, οι οποίοι προσπαθούν να ηλεκτροδοτήσουν εκ νέου τις περιοχές αυτές.

Η κακοκαιρία, σημειώνεται ότι έχει προκαλέσει και μια σειρά άλλα προβλήματα σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες προς και από τα νησιά της Δωδεκανήσου, αφού έχει δέσει στα λιμάνια όλα τα πλοία που είχαν προγραμματισμένα δρομολόγια ενώ έχει προκαλέσει και μεγάλες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των αεροπορικών πτήσεων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top