Πήρε 184 εκατ. ευρώ επιστροφή ΦΠΑ χωρίς να έχει ούτε στρέμμα!

Πρωτοφανή απάτη εντόπισε το ΣΔΟΕ

Πήρε 184 εκατ. ευρώ επιστροφή ΦΠΑ χωρίς να έχει ούτε στρέμμα!

Τέτοιο θαύμα... ούτε στη Γαλιλαία δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Εμφανιζόταν ουσιαστικά ως «τσιφλικάς», αφού φαινόταν να καλλιεργεί 50.000 στρέμματα. Μόνον που και τα 50.000 στρέμματα τα είχε στα χαρτιά... Στην πραγματικότητα δεν είχε -όχι στρέμμα αλλά ούτε σπιθαμή γης!!!

Και όμως με τη "μαϊμουδιά" αυτή, όπως αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, αγρότης στο κάμπο των Θηβών, είχε καταφέρει να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ με τη μέθοδο «της επιστροφής ΦΠΑ».

Όπως προκύπτει από τους ελέγχους ο… αγρότης έφθασε να εισπράξει το αστρονομικό ποσό των 184 εκατ. ευρώ , καλλιεργώντας τα «μαϊμουδένια 50.000 στρέμματ��» στο κάμπο της Θήβας.

Από τους ελέγχους που ανακοίνωσε προ ημερών το ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα προκύπτει για τη περίπτωση της Θήβας και των 48 αγροτών με τα 222,5 εκατ. ευρώ ότι ο «τσιφλικάς-αγρότης» επικαλούμενος τα 50.000 στρέμματα, όταν του ζητήθηκαν τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας ή τα μισθωτήρια συμβόλαια για την έκταση αυτή, δεν είχε να προσκομίσει όχι συμβόλαιο, αλλά ούτε «λευκή κόλα χαρτί».

Στο κάμπο της Θήβας πάντως, λένε ότι ο «τσιφλικάς-αγρότης» διαθέτει βίλα, ακριβά αυτοκίνητα και έκανε ζωή εισοδηματία με «χοντρό πορτοφόλι».

Το ΣΔΟΕ τώρα θα ψάξει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, για να διαπιστώσει αν είναι εξίσου «παχυλοί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top