Εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία πολιτικά γραφεία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Μια τραυματίας στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη

Εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία πολιτικά γραφεία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν πριν από λίγο στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ, του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρου Καλαφάτη, του βουλευτή, Κώστα Γκιουλέκα και του πρώην υφυπουργού, Γιώργου Ορφανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στους χώρους των εκρήξεων κατευθύνονται περιπολικά και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν σοβαρές ζημιές στα σημεία, ενώ μάλλον πρόκειται για εκρήξεις από γκαζάκια.

Αυτή την ώρα, καπνοί βγαίνουν, από το γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Πρασακάκη . Από τα παράθυρα διακρίνονται πυροσβέστες, με φακούς, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την επίθεση.

Στο γραφείο του Γ. Ορφανού, στην οδό Γρ. Παλαμά, την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν δύο συνεργάτες του, μία κοπέλα και ένας άνδρας. Από την έκρηξη, που προκλήθηκε πιθανότατα από γκαζάκια, ο χώρος γέμισε καπνό και οι συνεργάτες του κ. Ορφανού αναγκάστηκαν να βγουν στο μπαλκόνι. Οι πυροσβέστες που έφθασαν, άμεσα, με 3 οχήματα, κατάφεραν να τους απομακρύνουν δίχως, ευτυχώς, να πάθει κανείς το παραμικρό. Στο σημείο βρίσκεται την ώρα αυτή και ο κ. Ορφανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, την ώρα της έκρηξης του μηχανισμού στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη στην οδό Κατούνη, στο χώρο βρίσκονταν δύο εργαζόμενες, οι οποίες και πήδηξαν από τον 8ο όροφο στον 7ο, με αποτέλεσμα, μια από τις δύο να υποστεί κάκωση στο πόδι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top