Λαμία: Στο δρόμο και οι φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Την ίδια ώρα που στο ΤΕΙ Λαμίας ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης εκλογής του Πρύτανη (εκλέχτηκε ο Κώστας Αναστασίου με 50 ψήφους έναντι 12 που πήρε ο έτερος υποψήφιος Γιώργος Σταμούλης, ενώ υπήρχαν και 9 λευκά), στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολογίας, φώναζαν συνθήματα κατά του σχεδίου "Αθηνά", το οποίο βάζει λουκέτο στο τμήμα τους.

Οι φοιτητές ξεκίνησαν με τα πόδια από το ΤΕΙ, έφτασαν στο κέντρο της πόλης, όπου έκαναν πορεία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους για να καταλήξουν στο κτίριο της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

20130312_171307.jpg
Λίγο νωρίτερα στο χώρο του ΤΕΙ Λαμίας οι φοιτητές πραγματοποίησαν έκτακτη Γενική Συνέλευση και προσπάθησαν να καταλάβουν κτίριο της βιβλιοθήκης, όπου γινόταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πρύτανη.

Προς στιγμήν υπήρξε ένταση, αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύ��ατα ηρέμησαν. Η ψηφοφορία διεκόπη προσωρινά και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους φοιτητές.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, οι δυο Υποψήφιοι, αλλά και όλοι οι καθηγητές υποσχέθηκαν στους φοιτητές ότι θα είναι στο πλευρό τους, στις όποιες κινητοποιήσεις αποφασίσουν για να σώσουν το Τμήμα της Ηλεκτρολογίας.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία από την συζήτηση, αν και κλήθηκε, του προϊσταμένου του Τμήματος της Ηλεκτρολογίας του κ. Λιγδή, η οποία σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τους φοιτητές και άλλους παράγοντες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top