Το εξώδικο της Β. Σταμάτη στον Μ. Χαρίτο

«Εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πάρει το σπίτι της»

Το εξώδικο της Β. Σταμάτη στον Μ. Χαρίτο

Έξαλλη είναι η Βίκυ Σταμάτη με τον γείτονα της, Μιχάλη Χαρίτο, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις για την χλιδάτη ζωή της οικογένειας Τσοχατζοπούλου!

Η ίδια θεωρεί ότι ο γείτονας της εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειας της και… του έστειλε εξώδικο, μέσω του δικηγόρου της, Α. Κούγια, ενώ τον «έδωσε» λέγοντας πώς διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο στο κτίριο, κάτι που απαγορεύεται στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρεται στο εξώδικο.

Η κ. Σταμάτη τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να δημεύσει το σπίτι και αποκαλύπτει ότι ο κ. Χαρίτος απέκτησε τα ακίνητά του μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του».

«Έχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο», γράφει ακόμα, ενώ τέλος τον κατηγορεί ότι πιθανότατα διέρρηξε το σπίτι της για να το δείχνει στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top