Ντροπή: Οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου πληρώνονται ακόμα από το Δημόσιο!!!

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Καμία τιμωρία για τους επίορκους

Ντροπή: Οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου πληρώνονται ακόμα από το Δημόσιο!!!

Να τραβάς τα μαλλιά σου! Όπως σας είχαμε πει αρκετοί επίορκοι υπάλληλοι, που εκμεταλλεύονται το «χάος» του Δημοσίου και την κωλυσιεργία των ελεγκτικών μηχανισμών μένουν ατιμώρητοι και απολαμβάνουν προνόμια λίγων ακόμα και σήμερα.

Είναι όμως μερικές περιπτώσεις τόσο τρανταχτές που δεν υπάρχει δικαιολογία για τους αρμόδιους φορείς.

Τέτοια είναι και η περίπτωση των δύο δολοφόνων του δημάρχου Παγγαίου, που συνεχίζουν να λαμβάνουν μισθό παρόλο που είναι στην φυλακή!!!

th-dolofonia-dimarxos-paggaiou.jpg

Ενώ κάποιοι συμπολίτες μας χάνουν την δουλειά τους, για να τα «βγάλει πέρα» το κράτος, οι δύο ταμίες του δήμου Παγγαίου, που έχουν ομολογήσει κιόλας ότι σκότωσαν τον δήμαρχο της περιοχής τα Χριστούγεννα του 2009 πληρώνονται το 50% του μισθού τους.

Μιλάμε για δύο ανθρώπους που έφτασαν στην ανθρωποκτονία για να καλύψουν την «μαύρη τρύπα» 710.000 ευρώ, που είχαν προκαλέσει στον δήμο και ήθελαν να την φορτώσουν στον δήμαρχο.

Πρόκειται για τον 50χρονο Σάββα Σαλτουρίνο και τον 51χρονο Ιωακείμ Μάνο, οι οποίοι έχουν ομολογήσει την πράξη τους . Ο ένας έχει καταδικαστεί σε ισόβια και ο άλλος σε 17 χρόνια κάθειρξη, όμως παραμένουν σε καθεστώς προσωρινής αργίας, επειδή έχουν «παγώσει» τα πειθαρχικά συμβούλια. Ντροπή...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top