Δείτε την χλίδα στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου-Φωτό από διακοπές σε κότερο

Μόνο για τον Δεκέμβριο πλήρωσαν στην ΕΥΔΑΠ 1.300 ευρώ

Νέα πλάνα από το παλατ-άκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου είδαν το φως της δημοσιότητας.

Eκτός από την κουζίνα με την ακριβή επίπλωση και το ευήλιο καθιστικό με το μεγάλο επιβλητικό τζάκι και τους πολυέλαιους στο ταβάνι, ο πρώην υπουργός Άμυνας και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχαν ακόμα και ειδικό δωμάτιο για μασάζ και relax.

Τα πανάκριβα έπιπλα του καθιστικού κοσμούν κορνίζες με φωτογραφίες από ξέγνοιαστες και χλιδάτες στιγμές σε κότερα…

Οι σκάλες είναι μαρμάρινες με γυάλινες κουπαστές ενώ υπήρχε όπως βλέπετε σύστημα συναγερμού, σιδεριές αλλά και πολλές κάμερες…

Το νεοκλασσικό που από την προηγούμενη εβδομάδα ανήκει στο ελληνικό δημόσιο μπορεί να έχει πλέον εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης, όμως η θέα του αλλά και η αισθητική του ακόμα εντυπωσιάζουν.

Μέχρι και το τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό συγκρότημα παροχής θέρμανσης, που υπάρχει στην ταράτσα έχει καταστραφεί και σχεδόν όλο το εξωτερικό μέρος του «παλατιού», ενώ τα φυτά αξίας… 4.000 ευρώ έχουν διαλυθεί.

Στο roof garden έχει μείνει μόνο ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες που μέχρι πριν από ένα χρόνο καθόντουσαν και ρέμβαζαν τον Παρθενώνα ο Τζοχατζόπουλος με την Σταμάτη.

Εντωμεταξύ ο Κύπριος επιχειρηματίας, Μιχάλης Χαρίτος, που έζησε όσο κανένας άλλος το ζεύγος Τσοχατζόπουλου στο νεοκλασικό, καθώς διέμενε στο ισόγειο κάτω από τον πρώην υπουργό, αποκαλύπτει τους «φουσκωμένους λογαριασμούς» και τα χούγια της Βίκυς Σταμάτη.

Όπως αναφέρει, για χρόνια υπήρχε ένα μόνο ρολόι και έτσι ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει την αναλογία των φουσκωμένων λογαριασμών του ζεύγους Τσοχατζόπουλου.

Ενδεικτικό είναι ότι τον Δεκέμβριο του 2011 ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ έφτασε τα 1.300 ευρώ . «Με έβαζε να πληρώσω για νερό 624 ευρώ. Τι να κάνω; Τσακωνόμουν συνέχεια μαζί του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Και όλα αυτά γιατί η κυρία (εννοεί την Βίκυ Σταμάτη) έπλενε κάθε μέρα όλα τα σεντόνια της, Δεν μπορούσε δεύτερη ημέρα να είναι με το ίδιο σεντόνι.» προσθέτει.

Δεν ήταν όμως μόνο οι τραπεζικοί λογαριασμοί που δοκίμασαν τα νεύρα του κυρίου Χαρίτου αλλά και την περίοδο της ανακαίνισης του νεοκλασσικού οι εργασίες ήταν καθημερινές και ασταμάτητες. Μάλιστα τις περισσότερες φορές ήταν υπό την επίβλεψη της Βίκης Σταμάτη.

Αγανακτισμένοι είναι και οι άλλοι ένοικοι του νεοκλασικού που δέχονται την οργή του κόσμου καθώς νομίζουν πως σε αυτό το κτήριο διέμενε μόνο ο πρώην υπουργός.

Τους πρώ��ους μήνες η οργή εκφραζόταν με αυγά και συνθήματα ενώ τώρα πια το σπίτι έχει μετατραπεί σε «τουριστική ατραξιόν…»