Κερδίστε προνόμια ψωνίζοντας από τα αγαπημένα σας καταστήματα!

Νεα εφαρμογή instawin

Η Amaze, μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο των mobile value added services, πρόσφατα προχώρησε στο λανσάρισμα του instawin, μίας νέας εφαρμογής που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα του mLoyalty.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους Loyalty Club βάσει των ξεχωριστών αναγκών τους, επικοινωνώντας άμεσα τις προσφορές τους. Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερα προνόμια, κάθε φορά που ψωνίζουν από τα αγαπημένα τους στέκια/ καταστήματα.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Βασίλης Πρίφτης, Business Developer, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε ένα εργαλείο το οποίο θα λύσει τα χέρια των επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους έναν απλό, targeted, οικονομικό και μετρήσιμο τρόπο για να ανταμείβουν τους υπάρχοντες πελάτες τους και να προσελκύουν νέους».

Χωρίς πλαστικές κάρτες, χωρίς κουπόνια και χωρίς προπληρωμένες «προσφορές».

Μία πλατφόρμα, η οποία δίνει την δυνατότητα:

Στην επιχείρηση να:
• Δημιουργεί προσφορές για όσο καιρό θέλει , με όποια μορφή θέλει και όποτε θέλει.
• Επικοινωνεί την προσφορά ανά πάσα στιγμή σε όποιο κοινό θέλει, με απόλυτα στοχευμένο τρόπο.
• Έχει πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή σε πλούσια analytics, μες τα αποτελέσματα της κάθε προσφοράς και δημογραφικά στοιχεία των πελατών.

Στον Καταναλωτή να:
• Βρίσκει τις προσφορές των αγαπημένων του καταστημάτων και προϊόντων.
• Επιλέγει τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν κοντά ��ου, μέσω GeoLocation.
• Χρησιμοποιεί το κινητό του σαν οποιαδήποτε κάρτα Loyalty και να έχει τη δυνατότητα να κερδίζει με κάθε του αγορά και κάθε φορά που την χρησιμοποιεί.
• Να απολαμβάνει επιπλέον προνόμια με βάση των αριθμό σκαναρισμάτων που έχει κάνει ανά κατάστημα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους χρήστες iPhone, iPad, iPod μέσα από το App Store (http://bit.ly/Y8W3cU) και όλους τους χρήστες Android μέσα από το Google Play (http://bit.ly/YeHge0).

Λίγα λόγια για τη διαδικασία:
Μία επιχείρηση, για παράδειγμα ένα καφέ, θέλει να προσφέρει για κάθε 5 καφέδες που αγοράζει ένας πελάτης 1 καφέ δώρο.

Μέσα σε 2 λεπτά, από την σελίδα διαχείρισης του instawin, δημιουργεί τ��ν σελίδα του καταστήματός, . προσθέτει με πληροφορίες, φωτογραφίες, την διεύθυνσή και ανεβάζει την προσφορά που επιθυμεί.

Ο χρήστης του instawin θα δει την προσφορά του καταστήματος μέσα από την λίστα της εφαρμογής, θα επισκεφτεί το κατάστημα και για κάθε καφέ που αγοράζει θα σκανάρει στο ταμείο του καταστήματος το ειδικό QR Code. Κάθε σκανάρισμα θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του, και όταν συμπληρώσει τον προαπαιτούμενο αριθμό, θα εξαργυρώσει το δώρο του στο ταμείο του καταστήματος, απλά δείχνοντας την συσκευή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top