SCA Hellas: Κλείνει τη μονάδα χαρτοποιίας στην Πάτρα

Τι αναφέρε�� σε ανακοίνωσή της

SCA Hellas: Κλείνει τη μονάδα χαρτοποιίας στην Πάτρα

Το κλείσιμο του εργοστασίου χαρτοποιίας στην Πάτρα αποφάσισε η εταιρεία SCA Hellas.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά προχωρά σε οργανωτικές αλλαγές, ώστε να είναι σε θέση να προσαρμοστεί στην τρέχουσα κατάσταση και να εξασφαλίσει τη βιώσιμη παρουσία της στην ελληνική αγορά».

Η SCA Hellas σημειώνει πως, αν και προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί νέους όρους στη συλλογική σύμβαση εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της, η προσπάθεια αυτή δεν στέφτηκε με επιτυχία.

«Ως εκ τούτου, οι μέτοχοι της SCA Hellas δυστυχώς δεν έχουν άλλη εναλλακτική από το να προσφέρουν σε όλους τους εργαζομένους της SCA Hellas ένα πακέτο εθελουσίας αποχώρησης με σημαντικά οφέλη και να κλείσουν το εργοστάσιο χαρτοποιίας στην Πάτρα», αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνει, μάλιστα, πως τα μέτρα αυτά είναι αναγκαίο να ληφθούν, «ώστε η εταιρεία να παραμείνει βιώσιμη, ανταγωνιστική και σε θέση να παράγει προϊόντα άριστης ποιότητας με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος για τους πελάτες και τους καταναλωτές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top