Διεκόπη πάλι η δίκη για τον αδικοχαμένο Ν. Σεργιανόπουλο

Ο ζεν πρεμιέρ είχε βρεθεί μέσα σε λίμνη αίματος το 2008

Διεκόπη πάλι η δίκη για τον αδικοχαμένο Ν. Σεργιανόπουλο

Πρώτη ανάρτηση: 11/03/2013 15:43

Πέντε χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο Γεωργιανός δολοφόνος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Όμως, για άλλη μια φορά διεκόπη σήμερα η δίκη για τον άδικο χαμό του ηθοποιού, που βρέθηκε νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι στις 3 Ιουνίου 2008.

sergianogeorgianosdijugjhy.jpg
Ο κατηγορούμενος 40χρονος Γεωργιανός, David Murtikneli έχει ομολογήσει την πράξη του και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 10 μηνών μετά την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου εντίμου β��ου.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος τρία χρόνια μετά κινδυνεύει να καταδικαστεί και με ισόβια κάθειρξη καθώς κατά της πρωτόδικης απόφασης έχει ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου ο Εισαγγελέας.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σήμερα εξετάστηκαν ως μάρτυρες, φίλοι και γνωστοί του θύματος οι οποίοι κυρίως αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του και στο χαμηλό προφίλ που κρατούσε ως άνθρωπος.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο πως εμμένει σε όσα είχε υποστηρίξει και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο δηλάδή ότι τον σκότωσε επειδή τον προσέβαλλε!

Υπενθυμίζεται ότι λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του ζεν πρεμιέ έφυγαν από την ζωή η αδερφή του, η μητέρα του και ο γαμπρός του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top