Έκρηξη βόμβας στο Παγκράτι- Αποκλειστικά πλάνα

Προκλήθηκ��ν υλικές ζημιές

Έκρηξη βόμβας στο Παγκράτι- Αποκλειστικά πλάνα

Πρώτη ενημέρωση 22:21 10/3/13

Έκρηξη βόμβας στην εταιρεία ταχυμεταφορών «Swift mail» σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις και πυροτεχνουργούς, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα γραφεία της εταιρείας και σε απέναντι πολυκατοικία, ενώ οι γείτονες έτρεξαν στον δρόμο να δουν τι συνέβη.

Από την έκρηξη δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που πριν από δυο χρόνια είχε γίνει έκρηξη σε παγιδευμένο φάκελο. Ο φάκελος είχε προορισμό την πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι και η υπάλληλος που παρέλαβε τον φάκελο τραυματίστηκε στα χέρια.

Το γεγονός ότι αυτή τη περίοδο διεξάγεται η δίκη των «Πυρήνων της Φωτιάς», βάζει την αστυνομία σε υποψίες ότι η έκρηξη σχετίζεται με το αντάρτικο πόλης. Πληροφορίες συλλέγονται από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος του Star Αντώνης Αντωνόπουλος από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top