Σεμινάρια για... συσσίτια ξεκινάει ο ΕΦΕΤ

Ουρές για ένα πιάτο φαγητό

Σεμινάρια για εργαζόμενους και εθελοντές σε… συσσίτια αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ΕΦΕΤ! Καθώς οι ουρές στα συσσίτια έχουν ξεπεράσει ακόμα και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις ο ΕΦΕΤ πήρε την πρωτοβουλία να καταρτίσει όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, τα συγκεκριμένα προγράμματα στοχεύουν στη διασφάλιση της υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας των παρεχόμενων τροφίμων ή γευμάτων και στην συνδρομή του ΕΦΕΤ στο σχεδιασμό διατροφικών οδηγιών (όπως ενδεικτικά μενού) που να καλύπτουν τις ελάχιστες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά αυτών των ανθρώπων.

Η έναρξη των σχετικών προγραμμάτων κατάρτισης έγινε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στο Δήμο Κηφισιάς. Όλα τα σεμινάρια κατάρτισης παρέχονται δωρεάν, ενώ μετά τη λήξη τους θα δοθεί επίσημη πιστοποίηση στους επιτυχόντες / εκπαιδευομένους χειριστές τροφίμων από τον ΕΦΕΤ ύστερα από τη διεξαγωγή κατάλληλων εξετάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top