Ηράκλειο: Στο σκαμνί ο γιατρός που σκόρπισε τον πανικό!

Ο 29χρονος νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ από την επομένη ημέρα του περιστατικού

Ηράκλειο: Στο σκαμνί ο γιατρός που σκόρπισε τον πανικό!

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα ο 29χρονος Ηρακλειώτης γιατρός που πριν απο μερικές εβδομάδες σκόρπισε τον πανικό σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης εισβάλλοντας μέσα, απειλώντας τον ιδιοκτήτη και προκαλώντας πανικό στους θαμώνες.

Μάλιστα λίγο αργότερα ο γιατρός φέρεται να απείλησε με όπλο τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί να επιληφθούν του περιστατικού.Ο νεαρός γιατρός νοσηλεύεται από τότε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος επρόκειτο να δικαστεί στο Αυτόφωρο, όμως εμφανί��τηκε ο πατέρας του, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος του νοσηλεύεται, εκθέτοντας παράλληλα κάποια στοιχεία για την κατάσταση του.

Η εκδίκαση της υπόθεση πήρε αναβολή για σήμερα προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 29χρονος γιατρός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντίστασης από πρόσωπο που οπλοφορεί με καλυμμένα χαρακτηριστικά, παράνομη οπλοφορία μαχαιριών και παράνομη μεταφορά αεροβόλου όπλου.

Στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα αεροβόλο όπλο, μία μάλλινη κουκούλα, ένας σουγιάς και ένας φακός. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμα τρία αεροβόλα όπλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top